gsm.: +386 41 69 77 37  mail:

Aktivni zeliščni oddih z nastanitvijo za dve osebi v juliju, avgustu in septembru 2021

datum: 23.05.2021

kategorija: Novice

Nadstandardno šotorjenje v zeliščnem vrtu * bogat spremljevalni program * mini "glamping" za samo 6 oseb
od 9. 7. 2021 do 30. 9. 2021 dalje * možnost koriščenja turističnih bonov

Zdravo! Priklopite se na kraško naravo! Dobrodošli v MINI GLAMPINGU ZA ŠEST OSEB (3 nadstandardni šotori) ob CENTRALNEM ZELIŠČNEM VRTU naše domačije 1839 v Kačičah. IZKORISTITE TURISTIČNI BON ZA ZELIŠČNI VIKEND PAKET ZA DVE OSEBI oziroma si privoščite zeliščno bivanje MED TEDNOM v SATUREJI, LAVANDI ALI BAZILIKI. 

Nejc Fon male 32

Nejc Fon male 8

ZELIŠČNI VIKEND PAKET:
Gre za izrazito avtentičen doživljajski program, namenjen vsem zelenim raziskovalcem in zeliščno-kulinaričnim navdušencem, ki želite OKREPITI ZAČIMBNO SAMOZAVEST v domači kuhinji in vas raziskovalni duh žene v ISKANJE NARAVNIH REŠITEV za krepitev zdravja. Ter vsem, ki želite spoznati in podpreti OSEBNE ZGODBE POSAMEZNIKOV, ki OŽIVLJAMO PODEŽELJE, varujemo okolje in SONARAVNO GOSPODARIMO Z ZEMLJO, stremimo k čim večji SAMOOSKRBI s ponudbo LASTNIH PRIDELKOV IN IZDELKOV GOSTOM NA KROŽNIKU in smo kreatorji TRAJNOSTNEGA, ZELENEGA IN ETIČNEGA turizma, kjer postavljamo ODNOS PRED DONOS.

Pridite na obisk in postanite naši ambasadorji.

VEČ O PROGRAMU z bogatim naborom fotografij: Aktivni zeliščni oddih 

 

 

 

 


Projekt: trajnostna revitalizacija krajine na stiku Krasa in Brkinov – sonaravna revitalizacija Belajeve domačije je delno sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, pristop Leader.»Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje«.

© All rights Reserved, Belajevi 2013