gsm.: +386 41 69 77 37  mail:

Katalog hišnih izdelkov s kraškim šetrajem 2020 / SATUREJA - kraška divjinka

datum: 25.11.2019

kategorija: Novice

ROČNA PRIDELAVA KRAŠKEGA ŠETRAJA, NAJVIŠJA KAKOVOST, BUTIČNE SERIJE

V hišnem začimbnem nasadu s srčnostjo in odgovornostjo že šesto leto vzgajamo submediteranske začimbnice, največ kraškega šetraja.

Ročna pridelava, nabiranje izključno ob ugodnih dnevih v optimalni tehnološki zrelosti, selekcija najkakovostnejših začimbnih delov začimbe, naravno sušenje in posnemanje naravnih pogojev za rast prispevajo, da sušena začimba zadrži aromatične snovi in ohrani svojo polno zdravilno moč.

SATUREJA JE KONCENTRIRANA MOČ KRAŠKEGA ŠETRAJA (LAT. SATUREJA MONTANA) - AVTOHTONE KRAŠKE ZAČIMBNICE

Hišna znamka vrhunskih izdelkov s kraškim šetrajem je plod večletnega pilotnega raziskovanja, preučevanja in razvoja lastne tehnologije pridelave in predelave.

Kontroliran postopek od nabiranja do embaliranja se odraža v izrazito zeleni barvi vršičkov ter intenzivnosti vonja in okusa vseh Saturejinih izdelkov.

Na voljo so tri linije izdelkov:
Satureja Classic, Satureja Premium in Satureja Prestige

Oglejte si katalog izdelkov v priponki: BELAJEVI_Satureja_katalog_izdelkov_2020_BC.pdf


Projekt: trajnostna revitalizacija krajine na stiku Krasa in Brkinov – sonaravna revitalizacija Belajeve domačije je delno sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, pristop Leader.»Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje«.

© All rights Reserved, Belajevi 2013