gsm.: +386 41 69 77 37  mail:

NOVO 2020! Programi na domačiji od maja do novembra

datum: 10.04.2020

kategorija: Posebna ponudba

Vstopite v svet naravne kulturne, kulinarične in zdravilske dediščine Krasa na enem mestu! Dobrodošli na Zeliščno-etnološki domačiji Belajevi v Kačičah pri Unescovem Parku Škocjanske jame

Pomlad je tu. Raziskovanje narave in uživanja v njenih sadovih nas neustavljivo vabi, da se predamo notranjemu klicu in obiščemo skrivnostne kotičke naše dežele, ki so sicer nekako vsem znani, vendar le redko komu zares poznani.

Tak skrivnosten kotiček je tudi Kras. Ob omembi Krasa se nam številnim pogled nekako zasanjano zazre v daljavo in obdajo nas občutki mistične prevzetosti in skrivnostnega pričakovanja. Prepustite se tem občutkom in spoznajte Kras, ki vas bo navdušil in hkrati umiril, vas popeljal bliže sebi in hkrati neznano daleč v svet narave in kraških čudes.

PROGRAMI DOGODKOV IN DOŽIVETIJ na Zeliščno-etnološki domačiji Belajevi v Kačičah v bližini Unescovega Parka Škocjanske jame za sezono 2020:
 

***** PROGRAMI ZA SKUPINE (odrasli in otroci) ******
1. Učno-doživljajski ogledi zeliščnih vrtov in kraške domačije (več kot 130 vrst zdravilnih rastlin, začimbnic in divjeraslih užitnih rastlin, hišni začimbni nasad, stara kraška hiša s spahnjenco in etnološko zbirko) za skupine po predhodnem dogovoru
2. Zeliščne degustacije ter pokušine lokalnih proizvodov za zaključene družbe s predhodnimi rezervacijami
3. Specialistični botanični sprehodi z biologom
4. Seminarji, delavnice in predavanja priznanih strokovnjakov s področja fitoterapije in drugih tem povezanih z zdravjem ljudi in narave  (šotor z video in avdio opremo za 65 oseb)
5. Zeliščni teambuildingi za manjše skupine
6. Začimbno-kulinarične delavnice s kuharskimi mojstri
7. Otroška rojstnodnevna praznovanja z animacijskim programom
9. Rojstnodnevna in druga praznovanja (obletnice, družinska srečanja, zaroke, poslovne zabave,  …) na zeliščnem vrtu in kraškem borjaču za manjše zaključene družbe s temstakimi pogostitvami (zeliščne, kraške ...)
10. Poldnevne/ celodnevne začimbne, etnobotanične, dediščinske in kulinarične ekskurzije po matičnem Krasu (Slovenija, Italija)
Pošljite povpraševanje na info@belajevi.si
 

PONUDBE ZA OBISK:
Za izdelavo ponudbe vas vljudno naprošamo, da nam sporočite okvirno število oseb in predviden termin obiska. Povpraševanje pošljite na info@belajevi.si, prek spletnega obrazca na www.belajevi.si ali pokličite na 041 697 737. Odgovor s priloženimi opcijami programa in cenami vam bomo v najkrajšem možnem času poslali po elektronski pošti.

NA VOLJO TUDI DARILNI BON:

* Darilni bon s predhodno dogovorjenim programom za slavljenca (ogled, delavnica, degustacija, udeležba na katerem od dogodkov ...) ter vpisanimi podatki vam po predhodnem dogovoru pošljemo po pošti na vaš naslov. Brez vpisanih  podatkov s strani naše domačije je bon neveljaven.

Za več informacij o darilnih bonih pokličite na tel. številko 041 697 737 ali pošljite vaše povpraševanje na info@belajevi.si.

Prisrčno vabljeni!
Andrejka Cerkvenik, Belajevi

 

 

"    "

Saturejini vriščki Linija Prestige


Projekt: trajnostna revitalizacija krajine na stiku Krasa in Brkinov – sonaravna revitalizacija Belajeve domačije je delno sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, pristop Leader.»Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje«.

© All rights Reserved, Belajevi 2013