gsm.: +386 41 69 77 37  mail:

SATUREJA - KATALOG HIŠNIH IZDELKOV S KRAŠKIM ŠETRAJEM

SATUREJA JE KONCENTRIRANA MOČ KRAŠKEGA ŠETRAJA (LAT. SATUREJA MONTANA) - AVTOHTONE KRAŠKE ZAČIMBNICE

V hišnem začimbnem nasadu s srčnostjo in odgovornostjo že sedmo leto vzgajamo submediteranske začimbnice, največ kraškega šetraja.

Hišna znamka vrhunskih izdelkov s kraškim šetrajem je plod večletnega pilotnega raziskovanja, preučevanja in razvoja lastne tehnologije pridelave in predelave.

ROČNA PRIDELAVA KRAŠKEGA ŠETRAJA, NAJVIŠJA KAKOVOST, BUTIČNE SERIJE

Ročna pridelava, nabiranje izključno ob ugodnih dnevih v optimalni tehnološki zrelosti, selekcija najkakovostnejših začimbnih delov začimbe, naravno sušenje in posnemanje naravnih pogojev za rast prispevajo, da sušena začimba zadrži aromatične snovi in ohrani svojo polno moč.

Kontroliran postopek od nabiranja do embaliranja se odraža v izrazito zeleni barvi  vršičkov ter intenzivnosti vonja in okusa vseh Saturejinih izdelkov.

NA VOLJO STA DVE LINIJI IZDELKOV: SATUREJA PREMIUM IN SATUREJA PRESTIGE

Saturejo Classic (20%) iz kataloga umikamo iz prodaje. V emabalaži Satureje Classic (darilna škatla za 4 izdelke) so sedaj na voljo:
- Saturejina fina sol s kraškim šetrajem (30%) - 75ml
- Saturejina groba sol s kraškim šetrajem (30%) - 125 ml
- Saturejin kremni med s kraškim šetrajem - 125 ml
- Saturejini lističi kraškega šetraja - 15 g

Oglejte si katalog izdelkov v spodnjem dokumentu in pošljite vaše povpraševanje na info@belajevi.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

BELAJEVI_Satureja_katalog_izdelkov_2020_BC.pdf


Projekt: trajnostna revitalizacija krajine na stiku Krasa in Brkinov – sonaravna revitalizacija Belajeve domačije je delno sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, pristop Leader.»Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje«.

© All rights Reserved, Belajevi 2013