gsm.: +386 41 69 77 37  mail:

Predavanje in delavnica z Adriano Dolinar o zgagi in želodčnih težavah

datum: 03.07.2015

kategorija: Novice

Projekt SKUPAJ ZA ZDRAVJE ČLOVEKA IN NARAVE in NAŠA DOMAČIJA vabita v sklopu poletnih IZOBRAŽEVALNO - DOŽIVLJAJSKIH DOGODKOV na predavanje in delavnico o Preverjenih naravnih rešitvah za zgago in ostale želodčne težave. Predavala bo Adriana Dolinar, avtorica knjižne usepšnice Konec zgage in ostalih želodčnih težav.

ČETRTKOV VEČERNI ŽURVEST NA TEMO ZGAGE IN OSTALIH ŽELODČNIH TEŽAV

Četrtek, 9. julija, od 17. do 21. ure

V temo četrtkovega žurVesta o zgagi in drugih želodčnih težavah nas bo zapeljal doživljajski voden obisk zeliščnega vrta, kjer si bomo ob spoznavanju pestrega zeliščnega sveta pocrkljali tudi brbončice in želodček.

Vabljeni vsi, ki vas zanima:
• drugačen, pogosto spregledan pogled na zgago, Helicobacter p. in ostale želodčne težave,
• zakaj v večini primerov ni potrebno zniževanje želodčne kisline, mi pa jo vseeno znižujemo, kako so težave z želodcem povezane z vse večjim padcem odpornosti in posledično vse večjo dovzetnostjo za parazitne in mikrobne okužbe ter za številne druge težave,
• kakšen je lahko naraven in celosten pristop za odpravljanje težav z želodcem.

Skupaj bomo podirali mite na temo zgage in ostalih želodčnih težav, se o njih pogovarjali, izmenjevali
poglede in izkušnje.

Koliko: 19 € z ogledom vrta (brez vrta 14 €).

Opomba: Zeliščni vrt na vsakem večernem žurVestu ponuja drugačen pogled in drugo zgodbo, zato
udeležbo na njem toplo priporočamo.

Prijave: Ker je število mest omejeno in zaradi predhodnih priprav se je potrebno na dogodek prijaviti najkasneje 3 dni pred izvedbo. Za prijave in dodatne informacije lahko pišete na e-naslov: info@belajevi.si ali pokličete na tel. št. +386 41 697 737 (Andrejka Cerkvenik), vsak delovnik od 14. do 17. ure.

***

SOBOTNI ŽURVEST NA TEMO ZGAGE IN OSTALIH ŽELODČNIH TEŽAV


Sobota, 11. julija, od 8.30 do 15. ure

Po jutranjem prigrizku dobrodošlice se bomo podali na odkrivanje naravnih rešitev, ki se skrivajo v svetu zelišč, začimb, naravnih zdravil, prehranskih dopolnil, hrane ter raznih drugih prijemov, s katerimi si lahko:
• pomagamo pri ugotavljanju, ali imamo težave s preveč ali premalo želodčne kisline,
• pomagamo različne želodčne težave odpravljati sami...
Poleg ugotovitve, ali imamo preveč ali premalo želodčne kisline in strategije, kako jo uravnati… boste s seboj odnesli tudi enega od naravnih pripravkov na temo, ki ga bomo skupaj naredili. Prav tako na bo manjkalo pokušine začimbnih, zeliščnih napitkov in hrane, povezane s temo sobotnega žurVesta.

Koliko: 50 €

Opomba: Za udeležbo na sobotnem žurVestu je priporočljiva udeležba na predhodnem četrtkovem večernem žurVestu ali predhoden obisk predavanja na to temo ali prebrana knjiga Konec zgage in ostalih želodčnih težav.

Prijave: Zaradi predhodnih priprav se je potrebno prijaviti najkasneje 4 dni pred dogodkom. Za prijave in dodatne informacije lahko pišete na e-naslov: info@belajevi.si ali pokličete na tel. št. +386 41 697 737 (Andrejka Cerkvenik), vsak delovnik od 14. do 17. ure.

Ugodnosti: Ob hkratni prijavi na 4 četrtkove večerne žurVeste vam podarimo novo knjigo Resnice in zmote o holesterolu (knjigo prejmete ob udeležbi na zadnjem žurVestu).

Ob hkratni prijavi na 2 četrtkova večerna žurVesta in 2 pripadajoči ŽurVest soboti vam podarimo novo knjigo Resnice in zmote o holesterolu in darilo Belajeve domačije (darilo prejmete ob udeležbi na zadnjem žurVestu).


Projekt: trajnostna revitalizacija krajine na stiku Krasa in Brkinov – sonaravna revitalizacija Belajeve domačije je delno sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, pristop Leader.»Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje«.

© All rights Reserved, Belajevi 2013