gsm.: +386 41 69 77 37  mail:

NOVO! Preverjene naravne rešitve v živo - nova serija izobraževalno-doživljajskih poletnih ŽurVest dogodkov

datum: 10.07.2015

kategorija: Novice

Ekipa projekta Skupaj za zdravje človeka in narave ter naša domačija vas vljudno vabita k spoznavanju naravnih rešitev za številne zdravstvene izzive sodobnega časa. Oglejete si vse teme in termine dogodkov do oktobra 2015.

Čeprav so bile številne teme zelo podrobno obdelane v pisni obliki, velja pogovor, prikazi, okušanje in prikazovanje nekaterih postopkov v živo več kot tisoč napisanih besed.

Zato bo ekipa Projekta Skupaj za zdravje človeka in narave od junija do avgusta v sodelovanju z našo domačijo izvedla nov niz dogodkov, na katerih se bomo celostno lotili težav in naravnih poti za njihovo obvladovanje.

Ker bo druženje prijetno in koristno, so dogodki poimenovani s skupnim imenom ŽurVest.

ŽurVest ob četrtkih zvečer bo namenjen celostnemu pogledu na temo, temu pa bo sledila priložnost za interaktivno razpravo ob okusnem grižljajčku, požirku katere od kraških dobrot in spoznavanju zeliščnega vrta.

Sobotni žurVest je namenjen praktičnemu delu: podrobno se boste seznanjali z močmi ter pravilno uporabo zelišč, začimb in naravnih pripravkov. Spoznali boste tudi številne naravne prijeme, ki so v pomoč pri posameznih težavah.
 

Koledar dogodkov:

zurvestdat

 

Koledar dogodkov v PDF priponki

 

Vljudno vabljeni!

 


Projekt: trajnostna revitalizacija krajine na stiku Krasa in Brkinov – sonaravna revitalizacija Belajeve domačije je delno sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, pristop Leader.»Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje«.

© All rights Reserved, Belajevi 2013